Προϊόντα
  Καλάθι αγορών

Πολιτική Παράδοσης

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται εως τις 14:00, εκτός απροόπτου θα αποστέλονται την ίδια ημέρα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-5 ημέρες από την ημέρα παραγγελίας. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής  θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση μας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση. Σε διαφορετική περίπτωση ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Από την στιγμή παράδοσης της παραγγελίας στην εταιρεία ταχυμεταφορών, η copyfix.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων στον παραλήπτη που οφείλεται στην εταιρεία ταχυμεταφορών και εμπίπτει στους όρους χρήσης αυτών.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@copyfix.gr ή τηλεφωνικά στο 2810316919.

Πολιτική Πληρωμών

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

1. Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover η με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, που δεχεται η συνεργαζόμενη με την εταιρεία μας τράπεζα.
2. Αντικαταβολή της αξίας των προϊόντων με την παράδοση μέχρι το ποσό των 120€
3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Χωρίς εγγραφή

ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Από το φυσικό μας κατάστημα

ΠΛΗΡΩΜΗ

Με αντικαταβολή ή κάρτα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

2810259030

- ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -